2011. november 3., csütörtök

Cimbi karkötője

Cimbilimbinek, a nagy mesemondónak  készült ez a karkötő. Mérhetetlenül boldog voltam hogy felajánlott egy csere-berét (nekem a kezdőnek! :-))) ), és ezzel kezdetét vette egy sokkal mélyebb barátság is. Alakulóban volt ez, a kommentekből kiderült hogy van valamiféle kötődés/kapocs/egymásra hangoltság, de ahogy elkezdődött a naponkénti levelezés, ez még inkább elmélyült. 


 Ha nem haragszol meg érte megosztom a süti történetét is mindenkivel :-)) :

Mint azt biztosan tudjátok Zsákosék minden évben nagy közös születésnapi mulatságot rendeztek a Zsáklakban,
de most úgy hírlett,ezen az őszön valami egészen rendkívüli dolog készül. Bilbó épp száztizenegy éves lett, vagyis elérte a három egyest, ami különös szám, és igen tiszteletreméltó kor a hobbitok közt (még az Öreg Tuk is csak száz-harminc éves volt); Frodó pedig a két hármast: fontos szám, a harminchárom évet és a nagykorúságot jelenti.
Hobbitfalván és Morotván volt mit tárgyalniuk a fürge nyelveknek, és a közelgő esemény híre bejárta az egész Megyét. Mivel a hobbitok küldtek nekem meghívót, így értesültem én is a nagy eseményről. Zsákos uram és a hobbitok sajnálattal vették tudomásul, hogy az idén nem tudsz velük ünnepelni, ezért megkértek, hogy hozzak neked egy kis kóstolót az ünnepi süteményből :-), amit a hobbitok kifejezetten erre az alkalomra sütöttek, még egységes aláírást is készítettek a csomagolásra ;-).
"Elvégre az mégsem járja, hogy pont a Nagy Mesemondó ne részesüljön ebből a finomságból" - mondták.

Így nem tehettem mást, becsomagoltam a karkötő mellé :-)))



Kérdésedre pedig a válasz: Igen Cimbi megérdemled, több okból is. Fantasztikus ember vagy, kiváló barát, és hát mint tudjuk NAGY MESEMONDÓ is :-) Nap mint nap megörvendeztetsz, elbűvölsz minket a meséiddel, örömet csempészel az estéinkbe, és egy kicsit visszaviszel minket a gyerekkorunkba, és ezt köszönöm Neked.

Ps: a fotókért elnézést, tudom minden van benne, asztalterítő, szék karfa, nem figyeltem oda. Deeee Cimbilimbinél sokkal szebb képeket is láthattok.

Ps: és még egy elnézés :-)) mostanában időnként kicsit elmaradok a kommentekkel, igyekszem pótolni, nézzétek ezt el nekem plíííííííííz.

13 megjegyzés:

  1. Csodaszép ajándékot készítettél. Meseszép, mesemondónak való ékszer!:))

    VálaszTörlés
  2. Nekem most rendesen elállt a szavam, csak pislogom elfelé a könnyeimet... pedig nagyon sok szót megérdemelsz drága Ciciri :) Az biztos, hogy nem csak a nevünk köt össze minket. Az is biztos, hogy sok gyöngyös ajándékot készítünk mi blogosok. Na de hogy ilyen fantasztikus csodát, egyetlen szóra, ez olyan csodálatos, és még mindig hihetetlen, pedig már napok óta az enyém! Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm, de ezt szavakkal úgysem tudom elmondani, mennyire. Óriási munka lehetett, imádom minden porcikáját, színét :)

    Ja, és hogy kezdő... hát megnézem én, hány gyakorlott gyöngyös tudna ilyen gyönyörűen RAW-ozni!

    UI - Frodót melegen üdvözlöm!
    UUI - A fotók pedig klasszak és ötletesek!

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus karkötőt fűztél!!!
    És én is csak egy jelződet kérném, hogy hagyd el a "kezdő"-t, mert ez semmilyen formába nem állja meg a helyét rád nézve!!!!!
    Ja és Cimbi meg egy mázlista:-))))

    VálaszTörlés
  4. Fantasssssztikusan gyönyörű karkötő, Cimbilimbinél már megcsodáltam!!!:-)
    Azt a "kezdő" szót szerintem sem kellett volna belekeverni,..egyik bejegyzésedbe sem, nemhogy ebbe!!!
    :-))))

    VálaszTörlés
  5. Csodálatosak vagytok Lányok mind a ketten. Amit csináltok és ahogy elmondjátok..!!

    VálaszTörlés
  6. Húú...! Nem semmi ez a karkötő!!! Hatalmas munka lehetett, de nagyon klassz lett!!!

    VálaszTörlés
  7. Thats very beautiful, i like the colours you use.
    Greetings Manouscha

    VálaszTörlés
  8. Minden elismerésem a Kezdőnek, hogy ilyen szösszenettel is ki tudta fejezni legmélyebb tiszteletét, barátságát! Csak így tovább!!! Ilyen kezdet után, nem is tudom, mire számíthatunk!?:))) Cimbikém, osztom a véleményt, megérdemelted!!!!

    VálaszTörlés
  9. Csodálatos a karkötő , igazi profi munka, Cimbit pedig irigylem ezért a szépségért.

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm szépen Lányok!
    Thank you Manouscha!

    VálaszTörlés
  11. Una maravilla, Tiene mucho trabajo este brazalete-
    Me hago seguidora de tu blog-

    VálaszTörlés
  12. Hi there, I am so in love with this bangle. Is there a pattern for it? I would like to buy it :) Just what I am looking for. What stitches are used in it? I would love to hear from you, Mimi

    VálaszTörlés