2011. október 11., kedd

Help

Valaki közületek használt már halszem kapcsot? Ha igen, légyszi mondjátok meg hogy nyílik plíííz. Vettem párat, nagyon szép, de nem rakhatom fel karkötőre, ha én magam sem tudom kinyitni. Összerakni összetudtam, de kinyitni az istennek sem megy. Jahaj de nagyon szégyenlem magam.

9 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép kapocs, de NEM karkötőre, hanem nyakláncra való:-) Úgy nyílik, hogy benyomod a peckét, széthúzod, kiakasztod. Abszolút kétkezes művelet, ezért nem ajánlott ez a fajta kapocs karkötőhöz. én is vettem párat, de még nem sikerült elhasználnom:-DDD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon nagyon szépen köszönöm Orsi :-)Így viszont nézhetek más kapocs után.

    VálaszTörlés
  3. Nyakláncokhoz én nagyon kedvelem ezt a fajta kapcsot. Biztonságos. Karkötőhöz el sem tudom képzelni.

    VálaszTörlés
  4. Benyomom a peckét... hát ott kezdődik, hogy azt sem tudom, mi a pecke :)) Ciciri, mi nem csak névrokonok vagyunk - nekem is figyel pár pontosan ugyanilyen kapcsom, és képtelen voltam még egyszer is kinyitni őket. Azt hittem, hogy selejtes szériát fogtam ki... ezek szerint csak béna vagyok hozzá :D

    VálaszTörlés
  5. Nálam is hever néhány, én tettem már egyet nyakláncra, hosszúra amit nem gyakran kell kinyit ni, mert én sem tudtam kinyitni utána:0)))

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Én is használtam már ilyen kapcsot,3 sorosat tettem karkötőre is. Én szeretem nagyon biztonságos, biztos hogy nyílik szét, és mutatós is!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

    De a hiba mégiscsak az én készülékemben van :-)). Így próbáltam ahogy Orsi is írta, de nem ment. Miután Orsi segített nekiültem és próbáltam... és kb. 465342786859 milliomodszorra sikerült is :-))) No de arra végképp nincs mentség hogy nyakbavalóra való én meg karkötőre akartam tenni :-))))))

    VálaszTörlés
  9. Cimbi én úgy nyomom a peckét :-) de úgy mint süket az ajtót, de nem megy :-)))

    VálaszTörlés