2011. szeptember 12., hétfő

Fergeteges

jó kedvem van :-)))))))))))))))))))) Ma csak és kizárólag szuper jó híreket kaptam! Olyannyira fergeteges jókedvem van, hogy versenybe szállok Bombadillo Tomával :-))), pedig tudom, hogy Toma irtózatos nagy táncot ropott tegnap Cimbi ajándéka után :-) Azt tudjátok, hogy Cimbilimbinél játék van? Nagyon szép medált lehet nyerni ;-)!

Fűznék, én fűznék, igen ám, de gyöngyök még mindig sehol. Még mindig készletezés alatt van a megrendelésem immáron 2 hete. Sebaj, csütörtökön megyek Pestre, ellátogatok hozzájuk és ha kell megvívok a gyöngyökért, de juszt is szerzek végre :-)

Még egy képet mutatok, és utána remélem visszatérhetek a gyöngyökhöz végre.


7 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos lett, Te pedig annyira ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. A gyöngy a nagy szerelmem, de örömmel nézegetem a többi alkotásod is! A zebrád és a Szász E-varrásod (az keresztszemes?) a kedvenc :) Tomával majd összehozlak benneteket egy kopogós táncra, csodára tudja forgatni a botját :))

    VálaszTörlés
  3. Szuper jól néz ki, ...a gyöngyszerzéshez pedig sok sikert!!!
    :-)))

    VálaszTörlés
  4. Hűűű, de ügyes vagy!!!!!!! Nagyon szép lett!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen mindannyiótoknak!

    Igen Cimbi keresztszemesek. Tomára pedig rém kíváncsi vagyok már :-)

    VálaszTörlés
  6. Megnéztem a blogodat, csodaszép dolgokat készítettél gyöngyből! Én is néha neki állok, de azután feladom, mert egyedül nem megy...pedig rengeteg gyöngyöm van. Varrni tudok gyöngyöt, de fűzni nem igazán...Szóval ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen Illéskrisz!

    VálaszTörlés