2011. szeptember 11., vasárnap

Díj

Díjat kaptam Évától

Szeretném Neked megköszönni, hogy megint gondoltál rám! Díjat kapni mindig nagy öröm, de a "nagyok" egyikétől duplán az, Te pedig  a legnagyobbak egyike vagy. Tényleg felnézek rád. A munkásságodra, az emberségedre, hogy mindig mindenkihez van egy jó szavad, hogy felkarolod az újakat, és persze a jószívűséged miatt is, hisz rengeteg mintát megosztottál már velünk, csak úgy, a mi örömünkre. Köszönöm Neked!
 Próbálom olyanoknak továbbadni a díjat akik még nem kaptak. Szívem szerint mindannyiótoknak adnám hisz oly sokat tanultam tőletek eddig is. Tanultam hisz inspiráltok nap mint nap a munkáitokkal amikben nem győzök gyönyörködni, és persze a hozzászólásaitokkal is, amik nagyon jól esnek.
Akkor jöjjenek az én díjazottjaim:

Érdemes hozzájuk benézni, gyönyörű alkotásaik vannak!

4 megjegyzés:

  1. Kedves Ciciri!
    Köszönöm szépen, jólesik, hogy rám is gondoltál:)

    VálaszTörlés
  2. Ciciri drága! A legeslegnagyobb díj a tiéd, az élet igenlése. Ha hiszed, ha nem, azóta a te kommentjeidnek örülök, mióta olvastam őket :))) Nem mondom, hogy olvasd el A gyűrűk urát, de azt mondom és biztos is vagyok benne, ha elolvasod, rákattansz! Akkor pedig majd jól összehasonlítjuk a függőség folytán megálmodott kézműves készítményeinket :D

    VálaszTörlés
  3. Cimbi drága könnyeket csaltál a szemembe :-) az öröm könnyeit :-) Már most kezdek a témára kattanni, szóval már van is ötletem :-))))

    VálaszTörlés
  4. Új gyöngyös blogosként teljes meglepetés számomra ez a díj, nagyon örülök!!! El is dicsekszem majd a blogomon, de a legfontosabb, hogy megköszönjem neked!
    Szeretettel, Gabi

    VálaszTörlés