2011. augusztus 12., péntek

MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR? - JÁTÉK :-)

Amikor tavaly ősszel rátaláltam néhány gyöngyözéssel foglalkozó oldalra csak ámultam, hogy miket lehet gyöngyökből létrehozni, hogy ezek nem holmi kis bizsuk, hanem ÉKSZEREK, így csupa nagybetűvel. Gondoltam egy nagyot és  lelkes izgalommal vetettem magam a netre, gondoltam ezt MUSZÁJ lesz kipróbálnom. A legelső dolog amit megtanultam az a gyöngyhorgolás volt. Megizzasztott a dolog rendesen, de elszánt voltam és töretlen, hogy márpedig én ezt megtanulom :-). Ötször- hatszor biztos nekiveselkedtem, mire rájöttem a dolog nyitjára, de megérte! És még csak ezután kezdődött a fűzés... :-)

Első munkám: 

Most én is tovább adom 5 embernek,hogy mindenki lássa ki hogy kezdte,idézzük fel a kezdeteket!Remélem tovább  külditek,és köszönet Zsófy gyöngyei-nek hogy elindította ezt az aranyos játékot, és természetesen Évának aki továbbküldte nekem. Nehéz volt választanom 5 nevet, sokkal de sokkal több emberre lennék kíváncsi, hisz rengeteget tanultam tőletek, mégha nem is tudtatok róla, de fogtátok a kezem, és vezetettetek. És ezért ezer hála mindannyiótoknak! Bízom benne, hogy ez a játék körbeér, csakúgy, mint a díjak!
 




7 megjegyzés:

  1. Azért a te első munkádon sem látszik hogy kezdő voltál,kár hogy az akkori érzéseket nem lehet feltenni a blogra!Örülök én is ennek a kedves játéknak,jó kis csapat leszünk mind, mi Gyöngyösök!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, hogy meghívtál játszani! Már gondolkodom is rajta... jó visszaidézni a kezdeteket. Meg kell még keresnem szegény régi kis nyakláncomat,lefényképezem és felteszem. Hát ő nagyon kezdő darab lesz, majd meglátod:-))
    A Te első munkádról én nem mondanám, hogy ez a csodaszép horgolt lánc kezdő alkotás!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ciciri!Én is szeretném neked megköszönni, hogy meghívtál erre a nagyon jópofa játékra.Amint tudom ki is teszem a blogomra, hogy jót derüljetek:D.Jó nagy fába vágtad a fejszéd, hogy horgolással kezdted.Még szerencse, hogy a kitartásodnak köszönhetően nem adtad fel!!!További eredményekben gazdag gyöngyözést kívánok neked.Éva

    VálaszTörlés
  4. Köszi, hogy meghívtál a játékba.....hmmm.háát
    ha én horgolással kezdtem volna, most a fejem se fájna.....
    DE jó, hogy ezzel kezdted..irigyellek!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm lányok, annnnnyira aranyosak vagytok :-)!

    Mézesmama csak szólj és rajzolok, bábozok, szóval segítek szívesen :-)

    VálaszTörlés
  6. Nem semmi vagy! A végén kezded a tanulást :))Nem csoda hogy a többi ékszered is nagyon szép!

    VálaszTörlés
  7. Micsoda kitartás!! Igazán elképesztő vagy! Ha most bejegyzés nélkül tetted volna ki a két nyaklánc képét, soha nem gondoltam volna hogy ezek a gyönyörűségek az első munkáid! Csúcs jók!

    VálaszTörlés